Land Rover Day

Zeer speciale versie van de Land Rover Day dit jaar om het 70-jarig jubileum van het merk te vieren. Het parcours zal eindigen .. onder het licht van de koplampen van uw Land Rover en van ander vuurwerk.

Mis dit event niet !

Land Rover Day is bestemd voor 4x4 standaard wagens, zonder specifieke uitrusting. Een unieke tocht in de vorm van een toeristisch road-book brengt u langs de mooiste weggetjes in het wondermooie decor van West-Henegouwen (België) met een paar expedities in Frankrijk.

Langsheen dit parcours, dat u met het hele gezin kunt afleggen, hebben we een paar "soft" en ook optionele technische hindernissen voorzien, waar instructeurs van de Land Rover Experience-rijschool u opwachten.

Bij terugkeer naar de basis, zal Benoît Neusy (* Michelin) u onthalen op een buffet met koude & warme gerechten ( Noordzee, Spanje, Italië & Azië).

Dit jaar hebben we voor de 70ste verjaardag’s van Land Rover ‘s avonds een verrassing voorzien in de grootste blauwsteengroeve van Europa (200m onder de zeespiegel). Spektakel gegarandeerd dat we samen vieren met een glaasje Champagne !