Corsica

U waant er zich in een andere wereld. Dit grondgebied van 183 km lang op 84 km breed biedt u inderdaad een verscheidenheid aan landschappen die u nergens anders kunt vinden in de regio rond de Middellandse Zee.

Corsica, geheimzinnig en wild, veel meer dan gewoon maar een regio op de kaart van Frankrijk. De stranden zijn paradijselijk, de inhammen ongerept en de bergen "natuurlijk" steil, wild en ruig. Dit bedwelmende eiland is een mengeling van rotsen en weelderige plantengroei, verlatenheid en geuren van een ver eiland. De dorpjes in het binnenland lijken te ontsnappen aan de wet van de zwaartekracht. Hangend aan de bergen, zwevend boven het niets, geïsoleerd in de typische begroeiing, de Maquis. De huizen van steen en leisteen verbergen evenveel familiegeheimen als vendettaherinneringen. Maquis, dat is het hart van Corsica. Corsica met zijn wilde zwijnen en koeien in vrijheid, fonteintjes aan de kant van de wegen en adembenemende landschappen...

Het team van Land Rover Experience heeft voor u een subtiele mengeling van off-road parcours uitgedokterd, elke dag heel verschillend. De Kaap van Corsica, de Agriates woestijn, de stranden van Saleccia, Balagne, de Citadel van Corte en de "Calanche di Piana" ... zoveel verschillende regio's om te ontdekken die deel uitmaken van de identiteit van Corsica.

Op "l'île de beauté" (eiland van de schoonheid) heeft de natuur zijn creatief vernuft de vrije loop gelaten. Deze natuur zal u ontdekken, aan boord van uw Land Rover, langsheen verlaten weggetjes ver weg van de beschaving.

Corsica helemaal anders ...